Contactgegevens

Kooimolenweg 17
6621 LA
Dreumel
www.talent-advies.nl
info@talent-advies.nl
06-51649902

Talent- Advies

Mensen maken een bedrijf. Mensen die optimaal functioneren, maken het beste bedrijf. Functioneren ​jouw medewerkers optimaal? Talent-Advies helpt je om de aanwezige en benodigde kwaliteiten en talenten in je onderneming in kaart te brengen, te benutten en verder te laten ontwikkelen. Met advies en coaching, maar ook met werving en selectie zorgen we voor de juiste persoon op de juiste plek​ met een optimale en duurzame inzetbaarheid. Zodat iedere medewerker en dus ook jouw bedrijf maximaal kan groeien.

Talent-Advies is voor mkb-bedrijven een volwaardige HR-partner die in deze vraag voorziet. Door bijvoorbeeld een strategisch HR-plan op te zetten én uit te voeren, of veranderingstrajecten te begeleiden.

Daarnaast is het mogelijk om op een flexibele basis hands-on acties uit te voeren waarvoor HR-specialisme of arbeidsrechtelijke kennis nodig is. Het volledig HR-huis kan met hulp van Talent-Advies worden opgebouwd en ingericht.

Sinds 2011 is Talent-Advies licentiepartner van Energy Drives®, een assessment dat drijfveren in kaart brengt. Drijfveren vormen de basis van ons denken en doen en zijn dus het ideale startpunt voor persoonlijke ontwikkeling en communicatie, persoonlijk ondernemerschap en leiderschap, organisatieontwikkeling en -strategie, identiteit en positionering. Met Energy Drives® brengen we onder andere in kaart waar je energie van krijgt en waar je op leeg loopt.

Onze aanpak is resultaatgericht en pragmatisch. Talent-Advies kan situaties goed inschatten, analyseren en vertalen in beleid of concrete actieplannen.

Een advies begint altijd met een kennismaking met het bedrijf en haar medewerkers, en een analyse van de situatie. Voor een goed advies is het nodig om een beeld te kunnen vormen van de bedrijfscultuur, werkwijzen en dynamiek in een bedrijf.

Aan de kennismaking en analyse zijn geen kosten verbonden. Bij een plan van aanpak en uitvoering van de afgesproken acties wordt overeengekomen welke investering hiervoor nodig is. Een belangrijk onderdeel daarvan is om de beoogde resultaten en rendement te bespreken. Voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek zijn we bereikbaar op: 06-51649902.