Contactgegevens

Rooijsestraat 48
6621AN
DREUMEL
www.centrum-dreumel.nl
info@centrum-dreumel.nl
0487 57 17 18

’t Centrum, Brasserie aan tafel bij JAN

In het uiterste puntje van het land tussen Maas en Waal tegen over de kerk ligt Dreumel met ’t Centrum eten, drinken en feesten. Sinds jaar en dag een uitgesproken locatie voor zowel zakelijke doeleinden als particuliere gelegenheden. Met feestelijke zalen, een café waar het goed toeven is, een zonnig terras en een uitstekende keuken.

Gezellig borrelen voor uw verjaardagsfeestje, lekker tafelen met de hele familie ter gelegenheid van de huwelijksdag van vader en moeder, feesten met vrienden en familie op uw trouwfeest. Kermis, carnaval, pasen en kerst, zomaar wat voorbeelden van de veelzijdigheid van’t centrum.

Sinds oktober 2015 is Maas en Waal een culinaire plek rijker.  Na een grootschalige verbouwing opende wij onze nieuwe brasserie als aanvulling op ons bedrijf.

Wij verwelkomen u graag in ons restaurant ‘Aan tafel bij ‘JAN’, waar Jan zijn passie voor het ambacht goed tot zijn recht laat komen. U kunt jaarrond van onze gerechten en service genieten in een vernieuwde ambiance.

’t Centrum een gastvrije locatie in het hartje van Dreumel alwaar je kunt genieten van een hapje en een drankje, waar je het gevoel krijgt dat je echt welkom bent. Een begrip in de regio als het gaat om de verzorging van feestelijke ontmoetingen, met elk feest zijn eigen karakter. Zoals beschreven in de geschiedenis heeft dit gebouw door de jaren heen verscheidene functies gehad. De laatste decenia groeide het uit tot een bruisende gelegenheid met uiteenlopende mogelijkheden.

Graag staan wij u persoonlijk te woord, om zo naar ieders wens een passend arrangement samen te stellen