Contactgegevens

Waaldijk 7
6621kg
Dreumel
spehrholz.nl
henrik@spehrholz.nl
0647608718

Spehrholz

De spil bij Spehrholz.nl is Henrik Spehr, geboren in Dresden (Duitsland) en sinds 2014 woonachtig in Dreumel (Gelderland).
Henrik is opgeleid als kerkorgelbouwer en ruim 20 jaar werkzaam in dit vak. Toch was zijn passie al die tijd om nieuwe ideeën en vormgeving te kunnen combineren met traditioneel handwerk. Deze passie kan hij sinds een paar jaren kwijt als meubelmaker.

Wat?

Spehrholz ontwerpt moderne en klassieke meubels die ambachtelijk vervaardigd worden in diverse massieve houtsoorten.
Juist de klassieke houtverbindingen in plaats van de schroefverbinding en de perfecte afgewerking maakt dat de Spehrholz meubels uniek en “oerdegelijk” genoemd mogen worden.

Door de ambachtelijke kennis en kunde, waardoor hout weinig geheimen meer kent voor Spehrholz, is maatwerk door een passend ontwerp zeer goed mogelijk.

Hebt u een idee, of een wens ten aanzien van een meubel in huis? Een tafel, stoel, kruk of boekenkast? Of binnenluiken, letterbak of menukaarthouder. Specialiteiten die voor veel collega’s een probleem opleveren……maar niet voor Spehrholz!

In samenspraak met u maakt Spehrholz een 3D-tekening van het meubel, waarbij besproken wordt welke vorm, budget, houtsoort en afwerking het beste past bij het door u gewenste object
Zo krijgt u een uniek interieurobject, precies op maat en naar uw wens