Contactgegevens

Waaldijk 3
6621 KG
Dreumel
www.pgkusters.nl
info@pgkusters.nl
0487 57 13 42

P.G. Kusters Land en Tuinbouwbenodigdheden B.V.

P.G. Kusters land- en tuinbouwbenodigdheden B.V. is een gespecialiseerde particuliere toeleverancier in de land en tuinbouw. Met meer dan 50 jaar ervaring heeft P.G. Kusters B.V. een sterke marktpositie in de sectoren: champignonteelt inclusief eigen confectie en reparatieatelier, fruitteelt, veehouderij/akkerbouw, plaagdierbeheersing en de groensector.

Naast gewasbeschermingsmiddelen bieden wij een uitgebreid pakket aan meststoffen, kuilfolie, maïs- en graszaden en vele gebruiksartikelen.

Onze eigen bezorgdienst levert op een efficiënte wijze bij vele agrariërs in midden- en zuid Nederland.
Externe transporteurs verzorgen de overige regio’s. Onze uitgebreide voorraad biedt mogelijkheden voor een snelle levering.

P.G.Kusters B.V. streeft een hoog serviceniveau na, onze sterke punten zijn kwaliteit, betrokkenheid en betrouwbaarheid.
Dit komt tot uiting door te werken volgens ISO 9001:2008, een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagmentsysteem van de organisatie: zeg wat je doet; doe wat je zegt; bewijs het…
Als CDG gecertificeerd bedrijf zorgen wij ervoor dat wij inzicht kunnen verschaffen in de in- en uitgaande stromen van gewasbeschermingsmiddelen en “in control’ zijn op het gebied van regelgeving m.b.t. gewasbeschermingsmiddelen (handel, opslag, vervoer en verkoop).

U kunt onze winkel live bezoeken maar ook op onze webshop www.pgkusters.com  vindt u veel produkten die we verkopen.