Contactgegevens

De Onderstal 1
6658 KR
Beneden Leeuwen
WWW.GJB-ART.NL
Info@gjb-art.nl
0487-503823

GJB lijsten B.V

 
Fabrikant van kwaliteitslijsten.
GJB lijsten BV is al meer dan 50 jaar fabrikant van kwaliteits-lijsten en geniet hierdoor bekendheid in binnen- en buitenland. We maken hoogwaardige over-de-hoek-verwerkte lijsten. De stijl van de lijsten varieert van modern tot klassiek en we beschikken over een hele grote collectie baroklijsten. Door de “over-de-hoek-verwerking” zijn er geen zaagsnedes op de hoeken van de lijst te zien.
De lijsten kunnen worden afgewerkt in alle mogelijke kleuren, met slagmetaal (in de kleuren goud, zilver of koper), echt goud (witgoud, geelgoud) of met platina.
De eigen werkplaats beschikt over een zagerij, spuiterij, ornamenteerderij, vergulderij, en inpakafdeling, hier transformeren de vakmensen van GJB lijsten BV een houten profiel, aan de hand van uw wensen, in elke gewenste lijst. Ook kunnen we alle soorten lijsten restaureren.
 
GJB Art & Frames biedt, vanaf de Onderstal 1 in Beneden Leeuwen, hedendaagse kunst aan. Kunst in grote verscheidenheid, van figuratief tot abstract, van groot tot klein, van schilderij tot beelden en sculpturen.Kunst die je kunt kopen, maar ook kunt huren of huren met opbouw van spaartegoed.