Contactgegevens

Papesteeg 11
6621 KW
Dreumel
www.westerkloeke.com
info@westerkloeke.com
0487-561353

Boerderij Westerkloeke

 

Boerderij “Westerkloeke” is de naam die onze ruilverkavelingsboerderij in 1954 bij de bouw heeft gekregen. De boerderij is in vanaf het begin bezit van de familie Vink en is van vader op zoon overgegaan.

Het is een biologisch bedrijf met akkerbouw en vleeskippen. Die kippen hebben een ruime uitloop buiten bij de stal. Deze bestaat uit: een nog niet zolang geleden aangeplante hoogstam boomgaard en een deel van de akkerbouw grond.

In de oude koestal in het achterhuis van de boerderij is een biologische boerderijwinkel. Hier verkopen we naast ons eigen kippenvlees ook rund en varkensvlees. Ook hebben we een ruim assortiment kazen, droge worsten, vleeswaren en eieren Ook kunt u bij ons terecht voor sappen, sauzen, mosterd, chutney en nog veel meer biologische lekkernijen.

Naast de winkel beschikken we in deze ruimte ook over een kookstudio. Deze ruimte is bedoeld voor kooklessen, workshops en te gebruiken door kookclubs. We bieden maatwerk, in overleg zijn er tal van mogelijkheden

De ruimte is ook te huur voor vergaderingen, familie- en vriendengroepen en voor personeelsuitjes tot 20 personen. Vraag naar de mogelijkheden.

Openingstijden winkel:

  • Vrijdag van        14.00 tot 17.00
  • Zaterdag van    10.30 tot 15.00