Contactgegevens

Rooijsestraat 57
6621 AJ Dreumel
www.genietenintremele.nl
info@genietenintremele.nl
06 28072186

B&B Tremele

Een B&B bestaat er in allerlei soorten en maten. Allerlei verschillende trappen van luxe. Tegenwoordig bestaan er al vele B&B’s welke veel meer bieden dan enkel die (zolder)kamer. Bij ons vind je (bijna) alles!: Luxe kamers met een eigen badkamer en toilet. Maar ook mag je gebruik maken van de boomgaard met fruitbomen, een verwarmd zwembad met zeer riant poolhouse, een mini boerderij met kippen en konijnen een zithoek met openhaard, een ruime keuken, een grote pooltafel, een grote speeltuin, een speelhoek binnen met schommel, overdekte (elektrische) fietsenstalling, een volledig verzorgd ontbijt, en hangmatten onder de fruitbomen.

Dit en nog veel meer biedt B&B Tremele ook aan haar gasten. De kamers, welke ingericht zijn naar voormalige bestemmingen van dit monumentale pand, zijn ruim te noemen.

Alles is zeer ruim opgezet, waardoor al onze gasten voldoende privacy hebben zowel binnen als buiten.

U kunt bij ons zowel een kamer boeken, met gezamelijk gebruik van alles faciliteiten met uw mede gasten….OF u boekt de gehele accommodatie voor alleen uw gezelschap. Geen andere externe gasten dus!