Over ons

De vereniging is gestart in 1969 en is gestart als een winkeliersvereniging. De in Dreumel aanwezige winkels verenigden zich in een groep. Hierdoor konden zij een volwaardige gesprekspartner zijn naar de toenmalige gemeente Dreumel. De belangenbehartiging heeft altijd voorop gestaan in de vereniging, dit is nog steeds een van de belangrijkste voorwaarden van de vereniging.

Het huidige bestuur is een gezonde verhouding van de aangesloten leden.

  • Voorzitter:                   Jolanda Spies      (Talent advies)
  • Penningmeester:       Paul Verbruggen (kinderdagverblijf Pino)
  • Secretariaat:                Francy de Jong   (To the Point adm.)  

U kunt contact opnemen met het bestuur via het secretariaat info@dov-dreumel.nl

De overige bestuursleden zijn:  

  • Lonneke van der Zande (ijs- en zuivelboerderij JoLo)   
  • Henrik Spehr            (Sperholz meubelmakerij)  

Binnen het bestuur zijn de taken verdeeld. De onderwerpen die het bestuur in behandeling heeft worden altijd gedaan door 2 of meer bestuursleden (afhankelijk van de grootte van het onderwerp) die er de meeste raakvlakken mee hebben, hierdoor is er betrokkenheid en kunnen de bestuursleden elkaar aanvullen.

De vereniging heeft goede en slechte tijden meegemaakt. Rond de jaren 1990 was het ledental teruggezakt naar ongeveer 10 winkels. Door het aantrekken van nieuwe bestuursleden (die geen toonbankfunctie hebben) is de vereniging veranderd. Er is een gezonde mix ontstaan uit bedrijven die een winkelfunctie hebben en bedrijven die uitsluitend aan andere ondernemers leveren (B2B). Door deze mix is het ledental gegroeid naar ongeveer 85 leden. Doordat er een mix van leden is zijn de onderwerpen die het bestuur op de agenda heeft staan ook zeer divers. Dit kan zijn van de openingstijden tijdens de koopavonden/koopzondagen tot de ontwikkeling van het industrieterrein en dorpshart.

U kunt contact opnemen met het bestuur via het secretariaat info@dov-dreumel.nl