U bent hier

vleeskopenonline

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /home/dovnl/domains/dov-dreumel.nl/public_html/includes/menu.inc).

Wij zijn Theo Egelmeer en Francy de Jong en sinds mei 2012 hebben wij in Dreumel een mesterij van voornamelijk vleesrunderen en schapen. 

Wij houden onze dieren op een diervriendelijke manier; de runderen staan op potstal en de schapen lopen voornamelijk buiten in het weiland.

Dat bracht ons op het idee een boerderijwinkel te beginnen met als doel een kwalitatief hoogwaardig stukje vlees te verkopen voor een vriendelijke prijs. Dit kunnen wij doen omdat wij werken zonder tussenkanalen, zodoende van 'vakslager' kwaliteit maar bereikbaar voor iedereen. 
Het product is altijd vers aangezien het vlees direct wordt geportioneerd, vacuum verpakt en ingevroren. Ook in kleine porties voor 1 of 2 personen.

Het assortiment hebben wij uitgebreid met varken - kip – konijn - kalkoen. We houden zelf wel wat kippen uit hobby maar dat is niet genoeg om te verkopen, de kipproducten nemen wij af bij een bedrijf waar wij achter de producten kunnen staan. Zij leveren hun producten aan ons met het ‘beter leven’ keurmerk. 

Konijn en varken kopen wij van bevriende en betrouwbare leveranciers uit Maas en Waal, zodoende ook hiervan de beste kwaliteit te kunnen leveren. 

Onze winkel is open op dinsdag t.m. vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. 

Boerderij de Meerheuvel/vleeskopenonline
Meerheuvelweg 1A
6621 KT
Dreumel
0487 507374
info@vleeskopenonline.nl
http://www.vleeskopenonline.nl